Madleverancen

Madleverancen – mad med socialt ansvar

På Erhvervsskolen Vestjylland kombinerer vi vores passion for mad med vores vision om at skabe livsglæde, udvikling og nye muligheder for mennesker, der grundet forskellige problemstillinger, står uden uddannelse og arbejde.
 
Vores kursister og elever er således dagligt involveret i produktion og tilberedning af friskbagt brød, buffeter, tapas, brunch mv. til private og erhverv.
 
Vi er optagede af at lave lækker mad fra bunden, og vi bruger så vidt muligt gode friske og lokale råvarer, og råvarer som vi selv producerer.
Vi har således egne dyrehold med blandt andet grise, kødkvæg, lam og ænder, hvor vi holder stor fokus på dyrevelfærd og trivsel.
 
Vores medarbejdere er faguddannede kokke og køkkenassistenter, og de udgør et professionelt setup, der brænder for at give dig en god kulinarisk oplevelse.
 
På Erhvervsskolen Vestjylland tager vi udgangspunkt i vores værdier som er tryghed, faglighed, ærlighed, grundighed, meningsfuldhed og ligeværdighed.
Det gælder vores arbejde med mennesker såvel som i vores forhold til kunder, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere.
 
”Mad fra Erhvervsskolen Vestjylland er dels rigtig god mad og dels en social investering, til gavn for mennesker i vores samfund.”
 
Du finder madleverancen hjemmeside lige her: www.madleverancen.dk