Fodbold

Som elev har du mulighed for at deltage på Erhvervsskolens helt eget fodboldhold kaldet EV Dream Team.  Vi træner fast en gang ugentligt på rigtig fine fodbold baner i Borris by, hvor vi i sommerhalvåret spiller udendørs, og om vinteren benytter den lokale hal. Udover den faste træning, er der ofte elever som spiller i Erhvervsskolens egen hal, eller på vores egen udendørs bane.

Vi deltager i både indendørs og udendørs turneringer med skoler og uddannelsessteder og arrangerer også ture, hvor vi ser FC Midtjylland spille i Herning.

Fodbold for alle.

Fodbold er for alle, og der er ikke nogen krav om at du har spillet tidligere, da vi vægter det meget højt at alle kan være med, og får en god oplevelse med at spille. Derfor har vi også meget fokus på det sociale, og skulle man have lyst til at udfordre sig selv, og har man et vist flair for at spille, er der mulighed for at deltage i træning og kampe med det lokale fodboldhold i Borris.